Startup Communities: how to build a startup community in your local city

Voor een veerkrachtige maatschappij is ondernemerschap ontzettend belangrijk. Ondernemers vormen de kern van alle economische activiteit door het inspelen op behoeften, het maken van nieuwe producten en diensten als oplossing voor allerlei problemen en bij succes: waardecreatie, banen, belastinginkomsten voor de overheid en een wereld die er een beetje leuker, prettiger voor staat door de impact van goed ondernemerschap.

Een van de belangrijkste thema’s voor steden / regio’s / landen is daarom dan ook “het aantrekken en vasthouden van ondernemers”. Liefst nog ondernemers die uitgroeien tot werkgevers, toeleveranciers en wellicht zelfs meerwaarde leveren in de regio waar ze actief zijn.

Afgelopen jaren heb ik me laten inspireren door “the boulder thesis”.

bestel dit boek op Bol.com

Bekijk hier mijn leeslijst met tips en samenvattingen van andere boeken